duminică, 25 martie 2012

Teapa sau oameni seriosi?


 Cum socializam si eu ieri pe renumitul nostru Facebook pentru ca se stie ca cine nu are macar un cont de Facebook , Twitter, Google+ sau hi5 nici nu exista, am dat de o reclama la un telefon:

  De obicei nu dau click pe orice post sau orice reclama tentanta, imi place sa cred ca sunt un cumparator bun dar si exigent, verific, citesc, ma interesez si apoi daca mi se pare ca merita riscul imi cumpar.
 Am vazut tot pe facebook si alte oferte tot de la ei la mai multe modele de telefon dar si tablete si am zis totusi sa nu ma risc. Sunt sceptica in privinta firmelor de pe internet, am auzit mult prea multe stiri "placute" si mult prea multe lucruri "pozitive" despre firmele de pe internet.
 Am vazut la televizor acum cateva luni operatiunea "Telefonul chinezesc" in care in urma unor controale mai aprige au fost confiscate telefoane no name care erau de unica folosinta la care nu gaseai pe piata piese de schimb si nici nu repara nimeni asa ceva. Mai pe scurt o macheta.
 Astazi am intrat din nou pe Facebook - pentru ca nu pot sta o zi fara sa socializez :) - si i-am gasit iar pe "prietenii" mei cu aceleasi reclame, dar de data asta m-am gandit sa intru si sa vad mai exact despre ce este vorba.
 M-am zapacit putin pentru ca arata ca un iphone dar citind mai atent imi trantesc in fata "Nota : acesta produs nu este un produs apple" . 
 Ce-i drept nici nu ma asteptam sa gasesc un telefon produs de Apple la pretul asta asa de bun de 350 RON. Si ma apuc sa citesc mai departe : 
  1. Economisiti in total   650 RON! Garantat!!!
  2. Transport Gratuit
  3. Livrare a doua zi
  4. Cadou Card 2GB
  5. Garantie 1 an
  6. liber in orice retea!
  7. Cel mai bun raport Calitate/Pret  Garantat
  8. Garantat cel mai bun pret din Romania!!!
  9. Pachet complet : Doua baterii , casti, cablu de date, manual ,incarcator
  10. Oferta Limitata!!! 
Am citit si specificatiile: un telefon obisnuit cu caracteristici normale unui telefon dar care arata ca un iphone, pot sa trimit mesaje, pot sa ascult radio, muzica, poze face dar in vga. Pot spune ca acceptabil dar cum deja am primit cadou un telefon si nici nu ma tenteaza dual sim-urile m-am orientat catre tablete.
Vad ca au 3 oferte la promotie cu diferite marimi si specificatii diferite dar nu stiu asupra carui model sa ma hotarasc.
Ofertele sunt tentante si daca e cineva care ma poate ajuta sa ma decid.. cineva care a mai cumparat de la ei sa imi spuna si mie cum sunt cu clientii? Daca nu v-a convenit produsul ati putut sa il faceti retur? Produsele sunt noi?
Stiu ca legea spune ca in termen de 10 zile pot returna produsul si imi pot primi banii inapoi dar am mai patit-o cu politica asta renumita de retur si la Leonardo ( nu iti dau banii inapoi dar iti pot schimba produsul- cei-i drept decat deloc e bine si asa) sau la Domo ( le-am spus ca nu am manual in limba romana la masina de spalat si mi-au spus ca asa au venit de la depozit si ca ei nu au ce-mi face). 
Dar sa revenim la oile noastre. 
Eu am nevoie sa o pot folosi ca un e-book reader ca sa pot imbina utilul cu placutul, vreau ca drumurile lungi de metrou sa imi para mai scurte, vreau sa stau pe skype, pe mess, sa pot citi si eu cancan-urile sau sa ma amuz copios pe 9gag, vreau pe Facebook sa nu uit ca trebuie sa socilaizez si pe sport.ro sa fiu la curent zilnic cu ce mai face Gigi Becali.
Vreau sa fac poze si sa ma tina bateria mai mult de 30 min sau 1h 30min, cateodata mai am nevoie si de office sau excel pentru diversele referate pentru vara'mea.

Insirat in susul paginii mare, duplicat si ispititor apare si numarul de telefon care ma indeamna sa cumpar acum dar cum nu prea imi place sa vorbesc la telefon am preferat messengerul. I-am bagat in lista si am purces :

IM Mar 22 12:55 PM

  • Mar 22 12:35 PM
    Andreea:Buna
  • Mar 22 12:35 PM
    Andreea:am si eu nevoie de niste informatii
  • Mar 22 12:36 PM
  • Mar 22 12:36 PM
    Andreea:aveti tabletele astea si nu stiu la care sa ma opresc
  • Mar 22 12:36 PM
    Andreea:imi poti recomanda una dintre ele?
  • Mar 22 12:48 PM
    eurodualsim2:Buna ziua
  • Mar 22 12:49 PM
    eurodualsim2:fiecare tableta are anumite specificatii acum este in functie si de ce doriti dumneavaostra
  • Mar 22 12:49 PM
    Andreea:vreau sa stau pe messenger
  • Mar 22 12:49 PM
    Andreea:sau pe skype
  • Mar 22 12:49 PM
    Andreea:vreau sa stiu daca are office-ul instalat sau trebuie sa il instalez eu
  • Mar 22 12:50 PM
    eurodualsim2:pe taoate tabletele puteti sa navigatii au fiecare google android, au office instalat
  • Mar 22 12:51 PM
    eurodualsim2:messenger-ul trebuie instalat de dvs
  • Mar 22 12:52 PM
    Andreea:am inteles dar nu aveti voi cum sa mi-l instalati sa sa imi dati programul ca presupun ca nu il gasesc pe net pt android
  • Mar 22 12:53 PM
    eurodualsim2:il avem noi, imediat ce primiti tableta va puteam trimite programul, sau il putem instala noi depinde cum preferati
  • Mar 22 12:53 PM
    Andreea:am inteles
  • Mar 22 12:54 PM
    Andreea:pot sa deschid coletul? vreau sa vad ce cumpar, nu vreau sa am surprize si sa imi trimiteti caramizi
  • Mar 22 12:55 PM
    eurodualsim2:da puteti deschide coletul, insa in regulile curieratului si anume achitati suma tabletei, noi specificam pe awb ca puteti deschide coletul astfel curierul va sta cu dvs si daca nu va convine produsul il puteti da retur pe loc iar banii iii primiti in decurs de o zi
    • Mar 22 12:56 PM
      Andreea:am inteles, si daca sa zicem ca iau produsul si apoi mi se strica sau nu imi convine ceva la ea pot sa o dau retur?
    • Mar 22 12:57 PM
      eurodualsim2:da aveti si pe site termenii si conditiile de retur, produsele conform legii se returneaza in maximum 10 zile lucratoare
    • Mar 22 1:01 PM
      Andreea:si garantia unde este?
    • Mar 22 1:04 PM
      eurodualsim2:garantie o gasiti in pachet iar eventualele probleme se rezolva atat la sediul nostru din Bucuresti cat si prin asistenta telefonica
    • Mar 22 1:04 PM
      Andreea:am factura la produs?
    • Mar 22 1:04 PM
      eurodualsim2:da aveti facutura in pachet impreuna cu garantia
    • Mar 22 1:05 PM
      Andreea:ok
    • Mar 22 1:05 PM
      Andreea:si de cine sunt facute tabletele astea?
    • Mar 22 1:05 PM
      Andreea:sau unde sunt facute mai exact
    • Mar 22 1:05 PM
      eurodualsim2:sunt facute in Japonia tabletele
    • Mar 22 1:06 PM
      Andreea:si cum trebuie sa platesc?
    • Mar 22 1:07 PM
      eurodualsim2:produsele se platesc ramburs in momentul in care va aduce curierul produsul ii achitati suma
    • Mar 22 1:07 PM
      eurodualsim2:exact cat costa tableta deoarece la orice produs de la noi de pe site ce trece de 100 Ron beneficiati de transport gratuit
    • Mar 22 1:08 PM
      Andreea:si pretul de pe site e cu tva sau fara?
    • Mar 22 1:08 PM
      eurodualsim2:este cu tva
    • Mar 22 1:08 PM
      Andreea:bun, pai bine si daca vreau sa fac o comanda cum fac?
    • Mar 22 1:12 PM
      eurodualsim2:pai va pot face comanda acum eu sau puteti intra pe site-ul nostru si in dreptul produsului veti vedea ca scrie "cumpara" si apoi vi se vor solicita datele dumneavoastra pentru a va putea livra produsul
    • Mar 22 1:13 PM
      Andreea:aha, nu iau acum, sunt hotarata , o sa ma mai uit pe site si daca e o sa plasez eu comanda
    • Mar 22 1:13 PM
      Andreea:multumesc frumos pentru informatii
    • Mar 22 1:13 PM
      Andreea:o zi buna
    • Mar 22 1:14 PM
      eurodualsim2:o zi buna si dumneavaostra si va asteptam cat mai curand pentru ca epuizam stocul si ar fi pacat sa ratai ocazia mai ales acum ca avem redusere la produse de pana la 75%
 Bun si ca sa nu fac post-ul asta mai mare decat este de fapt, intr-un final pare tentant dar totusi am nevoie de niste sfaturi sau pareri.
 Daca sunteti binevoitori si doriti sa ma ajutati in cumpararea unei tablete de la ei astept pareri pro si contra si Multumesc anticipat!

33 de comentarii:

Cristi spunea...

Am vazut si eu anuntul asta pe facebook si am vazut tableta aia la 499 care are si husa si tastatura si pen si card de 2GB. Nu are ea caracteristici asa bune ca aia la 800 dar cel putin primesti husa. Eu nu mi-am luat de la ei inca, dar ca un sfat aia pare ok ca accesorii. Bafta!

Anonim spunea...

Eu am vazut pe facebook reclema la tablete si imediat mi-a starnit interesul, deoarece de ceva timp doresc sa achizitionez asa ceva pentru o persoana apropiata pentru a o oferi ca si cadou, dar nu eram sigura de calitatea lor. Daca ar exista cineva care si-a luat deja, as lua si eu. De obicei nu imi cumpar produse online, dar niciodata nu e prea tarziu pentru a incepe un nou mod de a achizitiona diverse lucruri.

anelia spunea...

Am vazut pe facebook ca se face reclama la tablete si telefoane.
Pe mine m-a atras in mod deosebit reclama la tablete. As vrea sa imi cumpar o tableta, dar nu sunt sigura care ar fi optiunea cea mai potrivita pentru mine. Eu lucrez destul de mult cu excel si office si nu stiu daca aceste tablete au acesta optiune. Ma gandesc ca sunt avantajoase ca pret si le poti lua cu tine fara sa ti se para prea inconfortabile, nu ocupa mult spatiu si sunt chiar dragute.

Robert spunea...

Mi-am luat si eu de la ei tableta la 499 cu husa si card. Pentru banii astia tableta este ok, nu se compara cu un ipad, dar tre' sa fii prost sa ai asteptari d-astea de la o tableta de 5 milioane.

Anonim spunea...

eu mi-am cumparat o tableta si e super ...am fost sceptic ca si voi mai ales ca am vazut si alte comentarii negative insa contrar asteptarilor totul am fost in regula am primit factura si garantia pe produs si pretul este exact cel mentionat in reclama...:)

Anonim spunea...

Cum spune si "Anonim Mar 25, 2012 12:34 PM" sunt fel si fel de comentarii naspa la adresa lor dar eu nu prea pun botu la asa ceva. Eu mi-am luat un telefon de la ei dinala cu gps si e chiar misto, nici nu aveam nevoie de mai mult nu mi-am luat si tableta ca sa iti recomand ceva. Stima

qqqq spunea...

Hai bai ca sunt niste replici de doi bani....mai bine va luati de la orange unul cu 8 mil, pe abonament

Anonim spunea...

am vazut si eu reclama si am sunat la ei, mi-au raspuns niste oamnei normali, mi-au vorbit frumos si au si promovot ok ofertele, asa ca eu cred ca daca suni la ei iti dau niste lamuriri si nu cred sa ai pb cu produsul mai ales ca ai garantie si pe deasupra nu iti mai raspundeau daca era ceva aiurea...zic eu

Amy spunea...

Am vazut ca acum au tableta aia de 499 la 399....:D oferta de Paste...si husa pentru 39 de lei...deci tot iesi mai ieftin.....cred ca o sa profit de oferta sa imi iau si eu una...oricum din ce am mai auzit de la cei care si'au luat...isi face treaba :) pe mine ma intereseaza pentru net, si am auzit ca e ok :)

Anonim spunea...

Am vazut ca de Paste au tabletele la 499 la oferta la 399 si husa 39,99 ron. Asta ar insemna 439 ambele. Ma Intrebam sa profit de oferta asta si sa imi achizitionez si eu o astfel de tableta. Serios, e un pret bun. Am fost in cateva magazine care vand asa ceva gen Carrefour, IMAG si preturile sunt foarte ridicate in comparatie cu cele de la ei. Acolo erau peste 800 ron. Ce sa mai zic de tabletele alea mari la 800, cred ca in alte plarti sunt duble. Eu zic ca merita. Ori imi iau tableta asta la oferta, ori strang bani si o iau pe cea la 800 care din ce am vazut are si GPS. E buna daca ai masina si calatoresti.

andreicostin spunea...

Mi-am luat eu de la ei si e foarte buna....adica pentru banii pe care ii dai pe ea e geniala....avand in vedere ca pentru 399 de lei ai net unde vrei tu, eu cred ca merita :)plus ca iti poti instala tot felul de jocuri cu care sa iti omori timpul :)) :D

Bubu spunea...

Si mi-am luat de la ei ceva, niste ceasuri, cadouri ptr colegi, mi-au livrat exemplar in 10 zile, si sunt multumita de ei. Nu ma intereseaza tabletele ptr ca am primit de la sot un mini laptop dar pentru ca eu sunt inebunita de gablonturi si brizbrizuri si ei au cam tot ce imi doresc, si de ce sa fiu rea si sa nu ii laud. Dar ii laud in dreptul meu. Poate ne spuin si noua pana la urma daca ai optat ptr ei sa altii.

Anonim spunea...

Vai oameni buni, eu mi-am luat o tableta de la ei, asta de care este vb in subiect si nu mi-a convenit, in primul rand pentru ca e prea mica si in al doilea rand stau prost cu vederea, la -6 dioptrii cu cilindric ma omoara la ochi 7 inci, asa ca i-am sunat frumusel si le-am zis ca sunt multumita de serviciile lor, ca nu vreau sa returnez tableta dar vreau ceva mai mare ca eu nu vad pe ea. Am vorbit cu o don'soara Ana si a fost foarte draguta, a doua zi a fost curierul la mine la usa cu noul colet si diferenta pana la 800 ron. Sunt asa de incantata de ea incat nici n-a mai contat ca a trebuit sa platesc eu transportul 10 ron, si oricum ei nu aveau nici o vina ca eu nu stiu cat inseamna 7 inci. Deci peripetiile si opiniile sunt impartite. si apropo vezi ca nu ma lasa sa ma loghez cu contul de aim , cred ca e o problema la logare, poate vezi cum o repari. ;)

Anonim spunea...

Oferta asta este super, dar am vazut eu o oferta si mai buna la ei cu tableta de 10 inch, este mult mai mare si sincer eu as vrea sa ma uit si la filme si mi-as lua una mai mare si la 800 Ron este foarte buna oferta am sunat si eu la ei si mi-au spus ca Tableta are Andrid 4.0 si eu sunt sigura ca imi voi comanda, mi-au explicat foarte frumos oferta si chiar nu am mai stat pe ganduri, iti recomand si tie sa cumperi ;)

Zaharia spunea...

Hei Anonim 9 mai 2012, 14:24, eu deja am o tableta Android 4.0.3 de la eurodualsim este super tare, merge brici si aplicatiile sunt misto pe ea. Are si meniu in romana, ce sa mai...la banii astia nu cred ca puteam sa cumpar dintr-un magazin, am vazut la orange e vreo 8-9milioane cu abonament 2 ani aia mica la 7 inch..Ma bucur ca au cumparat si altii, aveam imprestia ca numai eu am cumparat de la ei ;).

Adelina spunea...

Eu asa am patit cu telefonul de la ei. Am cumparat (mai bine zis sotul mi-a cumparat)la 350 ron un telefon. Sotul a inteles la telefon ca este apple-iphone, desi ulterior am aflat ca nu era asa, scria si pe site ca nu e... Nu avea wifi telefonul si nu am vrut doar cu wifi. In fine , m-am certat cu barbatu', dupa care a sunat el la eurodualsim, ca nu este telefonul pe care l-a comandat ( a incercat si el sa prosteasca putin operatorul de la ei....:)), doar ca i-a trantit in fata (in mail) toata convorbirea :))din ziua aceea cand am comandat. Am crezut ca mor de rusine. Dupa vreo 2-3 zile am sunat eu la ei si le-am povestit ca vroiam un telefon mai performant daca ma pot ajuta sa-mi schimbe, platesc diferenta. Oameni buni, "tonul face muzica", fara nici o ezitare mi-au trimis un colet la schimb si de atunci am telefon cu wifi si android 2.2, am intrat si eu in randul lumii...Inca o data daca citeste unul din operatori aceasta poveste, ne cerem scuze de la ei, chiar au fost draguti cu noi!

Anonim spunea...

Bai IMAG, cat de pr st trebuie sa fi sa iei la 800 de la IMAG. Daca vrei un sfat, sa iei o tableta la 10.1 inch de la ei, au cu android 4 si gps, daca vrei doar pentru yahoo, skype, facebook etc, ia din ala la 4milioane, 7 inch, ajunge.

Maria spunea...

Eu mi'am luat de la ei un telefon alb, si sunt super inacantata de el, am avut o buna oferta si mi'au dat cadou un card de 4GB si o husa din piele, o sa iti placa daca iti cumperi produse de la ei nu o sa regreti ;)

Cristina spunea...

Mi-am comandat de la ei niste ceasuri, imi plac foarte mult, mi-au trimis prin posta in cateva zile au ajuns la mine, m-am uitat peste oferta cu telefon si mi se pare o oferta buna, ai un dual sim si transportul gratuit este chiar ok, nu ar trebui sa mai stai pe gnduri, este bi e ca ai transport gratuit la porodusele peste 100 Ron si pe deasupra iti ajung si a doua zi!

catalin spunea...

da si eu mi-am luat de la eurodual o tableta cu sistem de operare 2.2 am dat 399 lei la oferta de paste imi place cum merge si am fost multumita, mi-au dat garantie un an de zile si un card de 4 gb.La pretul asta cred ca este destul de avantajos.Eu nu am avut nimic de obiecatat pana acum!:)

gelu spunea...

Cata reclama gratuita, nu puteti sa va abtineti...eurodual..nu mai stiu cum. Ai cumparat si ce, ma scoateti din sarite. Reclama gratuita pentru astia, cine nu are alta treaba, sa scrie porcariile astea. Am luat un 10inch android4 cu abonament ptr 2ani cu net nelimitat am dat 12milioane. Voi dati 8 milioane pe un 7 inch, rahat ...

creata spunea...

Dumnezeule mare gelu, aia ti-au spus k 7 inch e 4milioane, ce tzeapa ai luat. Contract de 2 ani si ai dat si 12milioane, aia tocmai ti-au spus ca android4 era 8milioane.:)))))) Atentia te costa mult de toooot. Eu nu am tableta inca sper ca in viitor sa-mi cumpar, de aceea urmaresc CU ATENTIE forumuri, bloguri, sa vad ce mai apare. Daca mai are cineva de la eurodualsim tableta slim 8 inch cea la 600 ron va rog sa ma anunte si pe mine, (sau de pe un site asemanator). Nu vreau cu contract nici pe 1/2 de ora!

Miha spunea...

Eu mi'am luat de la ei o tableta, acum putin timp si sunt super incantata de ea, toate aplicactiile merg usor, jocurile se vad foarte bine iar in comparatie cu android 2.3 cand intru pe net anumite pagini mi'se incarcau ceva mai greau da acu imi merg mult mnai bine cu android 4, e mult mai ok

Cami spunea...

Mai sa stii ca sunt oameni seriosi, eu am luat de la ei o tableta intr-o oferta de Paste, este de 7 inch am avut cadou husa cu tastaura si toate au fost la un pret destul de rezonabil 499 Ron, am la ea garantie un an de zile si chiar am sunat la ei sa ma ajute cu modem-ul si mi-au explicat cum sa instalez ca aveam nevoie de anumite setari si cu mess-ul m-au ajutat mi l-au trimis ei, chiar sunt ok oamenii, iti recomand cu daraga inima sa iti iei de la ei ;)

Mircea spunea...

Buna Ziua! Cautand cateva programe cool pentru tableta mea, am dat si peste acest blog. Si eu am o tableta tot de la eurodualsim, de 10 inch cu andoid 2.3 si meniu in limba romana... am luat'o cu ceva timp in urma...am vazut ca acum au si cu 4.0..le studiez des site'ul sa vad ce mai apare. Am gasit si gramezi de rautati si sunt intrigat de faptul ca oamenii astia chiar nu sunt constienti ca o tablweta de 800 de lei nu o sa fie ever la fel de rapida ca un ipad care e 4000 de lei. Asta nu poate sa priceapa Romanul, el vrea ieftin si bun si daca se poate moca, tot o sa faca figuri... eu zic ca pentru 800 de lei tableta asta face prea multe, intruneste atat de multe intr'o singura tableta...e drept se misca mai greu si mai ales a mea ca e 2.3 ... probabil 4.0 e si mai buna... o sa ma interesez daca pot sa fac vre'un update ceva .... asta e singurul site unde vad si eu mai multa lume satisfacuta... am mai vazut e drept dar am vazut si bloguri menite sa denigreze imaginea acestei firme care iti spune de la bun inceput pe ce urmeaza sa dai banii scrie clar acolo "acest produs nu e apple" dar deh...nu tre sa manance si concurenta? eu unul ii recomand cu caldura, pentru banii astia nici nu am pretentie sa ma tina o viata....o am deja de 6 luni daca ma mai tine inca atat o pastrezde suflet :))) O zi buna dragi romani inteligenti si constienti de ce cumparati!

Phresia cu ph spunea...

Am citit cu mare atentie toate ideile voastre de pe acest blog. Interesant de stiut ca exista si astfel de magazine online. Din pacate, pentru noi romanii, au aparut prea tarziu. Eu lucrez in Spania si acolo exista un site asemanator, cu aceleasi produse, cam la acelasi pret (putin mai piperate) ca si pe eurodualsim. Initial am vrut sa cumpar de la ei, dar din pacate nu fac livrari in strainatate ( doar Ungaria, Bulgaria, dar am inteles ca in curand vor deschide si un site pe Spania). Dupa ce o prietena din Iasi a cumparat tableta Mid , de Android 2.3, 7 inch de la ei,pe care vorbeste pe Skype cu mine in fiecare seara, m-a sfatuit sa incerc si eu una la fel. Eu am fost mai cu "mot" si am cumparat un Android Ice Cream Sandwich, fabricata tot de ei. Sa nu credeti ca doar in Romania se cumpara gadgeturi de ultima generatie la un pret mai mic....adica mult mai mic va sarut de la mare departare.

Anonim spunea...

Pentru mine testarea modelului de 10 inch, Android 4.0.3 a fost confirmarea ca tabletele ieftine, pot satisface in mare masura nevoile unui utilizator obisnuit, la niste preturi rezonabile in comparatie cu dispozitivele brand. Am vazut de curand articole pe bloguri care desfiintau complet tabletele ieftine. Sa fie sanatosi, pe noi, cei care au deja o astfel de tableta nu ne pot desfiinta, am sa postez peste tot unde se scrie naspa de aceste produse, sa nu va speriati suntem si clienti fideli ai vostri, care cu siguranta vor mai cumpara de la voi.

Lefter Pop spunea...

@Mircea : Poti sa iti faci update, si eu mi am luat tot cu 2.3 si mi am facut frumos un update, si daca nu ma insel si a mea tot de la eurodualsim a fost luata. Eu am primit'o cadou, dar scria pe undeva pe ce mai era prin cutie. Pana acum sunt multumit de ea, ma ajuta ft mult la serviciu, trece timpul mult mai repede. Eu sunt militar si am tot felul de obiective de pazit si program de 24 de ore, deci imaginati'va cat de greu era inainte sa am tableta. Si ma tine si bateria bine, si cand se descarca ma mai duc un pic prin corpul de paza si o incarc :D

Alina spunea...

Chiar nu imi vine sa cred ca mai gasesc pareri de bine, pentru eurodualsim, eu mi-am cumparat de la ei un telefon dual sim, in urm cu 2 luni si sunt la fel de incactata de el ca la inceput mai ales ca nu ma mai car cu 2 caramizi dupa mine in geanta :D, este adevarat ca atunci cand mi l-am luat erau o groaza de pareri de rau penru eurodualsim, iar cineva fara minte si ce nu stie ca rautatea nu are limite nu s-ar fii incumetat sa isi cumpere, eu insa ma sunat la ei, mi-au facut comanda si a doua zi era la mine telefonul, faptul ca tarnsportul este gratuit si ai si garantie la el un an de zile mi-se pare o buna afacere!
Orice produs luat de oriunde daca ai grija de el si nu esti un "cioban" nestiind sa il folosesti sau sa citesti ce scriu oamenii aia pe site (nevrand sa jignesc anumite categorii de oamneii, insa nu gasesc o alta comparatie pentru oamenii ce nu stiu sa se descurce si mai grav sa citeasca anumite specificatii)pana la urma se va strica si nu va mai functiona, insa daca il pastrezi si ai grija de el cu siguranta iti va tine destul cat sa te bucurii de el si mai ales daca il achizitionezi la un pret mai mic, real pentru un telefon cu care sa poti suna,trimie sms sau a te conectezi la internet!
In concluzie ma bucur ca au si reclama buna, chiar merita ;) si ma bucur ca i-am descoperit si eu :>

Boss spunea...

Ce bine ca aveti timp de bloguri si de toate cele. Mai bine mergeti si munciti ca sa aveti bani de un ipad, ce porcari scrieti aici. Ce va trebuie tableta daca nu stiti ce sa faceti cu ele. Poate aveti afaceri multe si nu faceti fata cu un smart phone :))ce cretini . Vreti tablete, ia cumparati-va una ca lumea, bine asta dupa ce aveti banii necesari ca vad aici toata lumea se plange de bani dar vrea tableta slim, alb, mare, Dumnezeu mai stie ce minunatii...

Anonim spunea...

Ia vezi sa nu te bubui de atata mandrie Boss. Ce vrei sa spui ca daca avem salarii mici sa ne privam de gadgeturi? Mai intai poate sa inveti sa scrii mai corect,dar poate au fost niste greseli din neatentie. Eu am cumparat de la ei o tableta mica, crezi ca ne trebuie salarii de mii de euro si doar in cazul acela putem sa ne cumparam electronice? Cred ca ai gresit adresa nene, mergi la Apple sa-ti cumperi toate noutatile, sper sa-ti ajunga banii din salariul pe care l-ai castigat foarte cinsit.

Alina spunea...

Stie cineva cum trebuie sa comand ceas de la ei? Daca nu mai gasesc ceasul dorit pe site inseamna ca nu mai este pe stoc? Nu am nr sa sun la ei. Daca are cineva un nr de mobil sa-mi trimita si mie pls. Multumesc muuult

sirbu spunea...

Am vazut niste postari despre eurodualsim mai sus. As dori sa cumpar o tableta de 7 inch cu android 4 de la ei, mi-e cam frica pentru ca nu am mai cumparat de pe online niciodata, poate trimit altceva decat tableta. Daca ma poate contacta cineva despre produsele lor, am inteles ca sunt bunicele si la preturi bune.